Nufarm - professionele gewasbeschermingsmiddelen

Nieuws
Bekijk ook ons youtube kanaal!Naar youtube kanaal Nufarm Belgie


Gebruik Rizolex® 500SC in slasoorten (open lucht) en Chinese kool (open lucht) niet meer toegestaanDoor een wijziging van de maximale residulimieten is de toepassing van Rizolex® 500SC komen te vervallen in de volgende toepassingen:

  • Slasoorten (open lucht)
  • Chinese kool (open lucht)

Klik hier voor de toepassingen waarin Rizolex 500SC wel is erkendUitverkoop- en opgebruiktermijn Weedazol SLZoals u weet zal de toelating van Weedazol SL binnenkort vervallen.

Uitverkoop van Weedazol SL is mogelijk tot
30 september a.s.

De fruitteler kan het product tot
30 september 2017
opgebruiken.
Film over Nufarm's groeiregulatoren in de fruitteelt

Toepassing van groeiregulatoren in fruitteelt is maatwerk! Nufarm Benelux heeft afgelopen seizoen een video gemaakt over het gebruik van groei- regulatoren in appel en peer. Aspecten als vruchtdunning, vrucht- zetting en ruwschilligheid komen uitvoerig aan bod in deze informatieve video!

Klik hier voor de Kyleo promotiefilm!

Klik hier om naar de Amid-Thin W productpagina te gaan.

Klik hier om naar de MaxCel productpagina te gaan.

Klik hier om naar de Regulex 10SG productpagina te gaan.
Welkom bij Nufarm BeneluxNufarm Benelux is een sales organisatie die de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt bedient op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. Ons productportfolio is zeer divers en richt zich voornamelijk op de professionele land- en tuinbouw en het openbaar groen.

Het Nufarm Benelux team adviseert, verkoopt en distribueert kwaliteitsproducten aan een netwerk van dealers in de Benelux. Met ons team zitten we dicht op de markt, delen we specialistische kennis en werken we nauw samen met onze dealers.Bezoek ook eens onze andere websites;

Ga naar www.meergrasmeermelk.be

Actualiteiten
Kyleo®, een tallowamine vrije formulering!Inmiddels heeft Europese besluitvorming plaatsgevonden rondom de herregistratie van glyfosaat. De actieve stof glyfosaat is voorlopig 18 maanden verlengd in Europa. Naast deze verlenging is besloten om alle tallowamine houdende glyfosaten te verbieden in Europa.

Kyleo® is door Nufarm ontwikkeld als een tallowamine vrije formulering. Hierbij is gebruik gemaakt van een nieuwe formuleringstechnologie, GREEN POWER SYSTEM (GPS). Deze GPS technologie combineert glyfosaat, op basis van IPA zout met een nieuwe vorm van 2,4-D, een GP zout aangevuld met een plantaardige uitvloeier.


Klik hier voor meer informatie over KyleoOnkruidbestrijding in grasland loont!
Bezoek de website
meergrasmeermelk.be voor meer info.