Nufarm - professionele gewasbeschermingsmiddelen

Nieuws
Volg ons op social mediaNaar youtube kanaal Nufarm Belgie
Naar de facebook pagina van Nufarm Belgie


Nufarm was erbij!Klik hier voor het volledige nieuwsberichtUitbreiding etiket Xinca!Nu ook toegelaten in prei, lente-ui en bieslook!

Klik hier voor alle toepassingenFier op ons fruit!Onze fruit folder is uit!
Deze folder staat vol informatie over onze groeiregulatoren:

Klik hier om naar de Amid-Thin W productpagina te gaan.
Klik hier om naar de MaxCel productpagina te gaan.

Klik hier om naar de Regulex 10SG productpagina te gaan.
maar tevens wordt volop aandacht besteed aan het nieuwe effectieve middel tegen bacterievuur, namelijk:

U kunt deze folder alvast bekijken.

Klik hier om hem te openenWederom tijdelijke toelating Foray 48BOok dit jaar heeft Foray 48B weer een tijdelijke toelating van 180dgn (vanaf 6 maart 2017) verkregen.
Foray 48B wordt gebruikt ter bestrijding van de eiken – en dennenprocessierups.


Klik hier voor meer informatieSmartGrass®, nieuw in grasland - weiland!SmartGrass® zorgt voor versnelling van de celdeling en vergroting van de celstrekking, waardoor de ruwvoeropbrengst wordt verhoogd. Door gras eerder te maaien kan er meer gras van hoge kwaliteit worden gewonnen. Dit resulteert in een lagere kostprijs voor de melkproductie. Dus meer gras en meer melk tegen lagere kosten.

Klik hier voor meer informatieUitverkoop- en opgebruiktermijn Weedazol SLZoals u weet zal de toelating van Weedazol SL binnenkort vervallen.

Uitverkoop van Weedazol SL is mogelijk tot
30 september a.s.

De fruitteler kan het product tot
30 september 2017
opgebruiken.

Welkom bij Nufarm BeneluxNufarm Benelux is een sales organisatie die de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt bedient op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. Ons productportfolio is zeer divers en richt zich voornamelijk op de professionele land- en tuinbouw en het openbaar groen.

Het Nufarm Benelux team adviseert, verkoopt en distribueert kwaliteitsproducten aan een netwerk van dealers in de Benelux. Met ons team zitten we dicht op de markt, delen we specialistische kennis en werken we nauw samen met onze dealers.Bezoek ook eens onze andere websites;

Ga naar www.meergrasmeermelk.be

Actualiteiten
Vertrouw op Canvas!De inzet van Canvas® is een uitstekende keuze. Zowel blad als knolphytophthora worden uit het gewas gehouden en ook wordt een basis gelegd in alternariabestrijding.

Klik hier voor meer informatie over CanvasVoorkom uitval tijdens de bewaring!Bewaarziekten in appels en peer is een jaarlijks terugkomend probleem. De verschillende schimmels komen tot uiting gedurende de bewaring maar infecteren de appels al op een eerder moment.

Boni Protect bevat een zeer effectief organisme, Aureobasidium pullulans, dat de infectie van de schimmels tegengaat.


Klik hier voor meer informatie over Boni ProtectOnkruidbestrijding in grasland loont!
Bezoek de website
meergrasmeermelk.be voor meer info.