Nufarm - professionele gewasbeschermingsmiddelen

Nieuws
Volg ons op social mediaNaar youtube kanaal Nufarm Belgie
Naar de facebook pagina van Nufarm Belgie


Fier op ons fruit!Onze fruit folder is uit!
Deze folder staat vol informatie over onze groeiregulatoren:

Klik hier om naar de Amid-Thin W productpagina te gaan.
Klik hier om naar de MaxCel productpagina te gaan.

Klik hier om naar de Regulex 10SG productpagina te gaan.
maar tevens wordt volop aandacht besteed aan het nieuwe effectieve middel tegen bacterievuur, namelijk:

U kunt deze folder alvast bekijken.

Klik hier om hem te openenWederom tijdelijke toelating Foray 48BOok dit jaar heeft Foray 48B weer een tijdelijke toelating van 180dgn (vanaf 6 maart 2017) verkregen.
Foray 48B wordt gebruikt ter bestrijding van de eiken – en dennenprocessierups.


Klik hier voor meer informatieSmartGrass®, nieuw in grasland - weiland!SmartGrass® zorgt voor versnelling van de celdeling en vergroting van de celstrekking, waardoor de ruwvoeropbrengst wordt verhoogd. Door gras eerder te maaien kan er meer gras van hoge kwaliteit worden gewonnen. Dit resulteert in een lagere kostprijs voor de melkproductie. Dus meer gras en meer melk tegen lagere kosten.

Klik hier voor meer informatieZeer geslaagde fruitteeltdag in Maastricht!Op 22 februari jl heeft Nufarm Benelux haar eerste fruitteeltdag gehouden. Zowel Belgische als Nederlandse adviseurs in de fruitteelt waren uitgenodigd in Maastricht voor onder andere de introductie van nieuwe producten. Naast presentaties door Technisch Adviseur Daniel Cornelisse van Nufarm waren internationale sprekers uitgenodigd om hun expertise te delen met de genodigden.

Klik hier om verder te lezenUitverkoop- en opgebruiktermijn Weedazol SLZoals u weet zal de toelating van Weedazol SL binnenkort vervallen.

Uitverkoop van Weedazol SL is mogelijk tot
30 september a.s.

De fruitteler kan het product tot
30 september 2017
opgebruiken.

Welkom bij Nufarm BeneluxNufarm Benelux is een sales organisatie die de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt bedient op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. Ons productportfolio is zeer divers en richt zich voornamelijk op de professionele land- en tuinbouw en het openbaar groen.

Het Nufarm Benelux team adviseert, verkoopt en distribueert kwaliteitsproducten aan een netwerk van dealers in de Benelux. Met ons team zitten we dicht op de markt, delen we specialistische kennis en werken we nauw samen met onze dealers.Bezoek ook eens onze andere websites;

Ga naar www.meergrasmeermelk.be

Actualiteiten
Maïs na gras, met SmartGrass

®

een eenvoudige keuze!Het voorjaar dient zich aan. Een groot deel van de bemesting ligt op het land en de grasgroei komt langzaam op gang. Indien straks in het voorjaar maïs wordt ingezaaid op het graslandperceel is het nu tijd om de juiste strategie te bepalen.

Door SmartGrass® in te zetten aan het begin van de groei van de eerste grassnede, kan deze eerder worden gemaaid, en toch een hoge opbrengst geven. Op deze manier kan de maïs op tijd worden gezaaid , zodat ook de maïs een vroege start en een uiteindelijk een goede afrijping heeft.


Klik hier voor meer informatieKyleo®, een tallowamine vrije formulering!Inmiddels heeft Europese besluitvorming plaatsgevonden rondom de herregistratie van glyfosaat. De actieve stof glyfosaat is voorlopig 18 maanden verlengd in Europa. Naast deze verlenging is besloten om alle tallowamine houdende glyfosaten te verbieden in Europa.

Kyleo® is door Nufarm ontwikkeld als een tallowamine vrije formulering. Hierbij is gebruik gemaakt van een nieuwe formuleringstechnologie, GREEN POWER SYSTEM (GPS). Deze GPS technologie combineert glyfosaat, op basis van IPA zout met een nieuwe vorm van 2,4-D, een GP zout aangevuld met een plantaardige uitvloeier.


Klik hier voor meer informatie over KyleoOnkruidbestrijding in grasland loont!
Bezoek de website
meergrasmeermelk.be voor meer info.